Over ons

Welkom bij Digital Outsourcing

Leuk dat je wat meer over ons te weten wilt komen.

Our 6-D Process

Wie wij zijn

Digital Outsourcing focust zich voor 100% op een white label SEO dienstverlening. Wij zijn de SEO partner voor enorm veel (online) marketing- en webdevelopment bureau’s in Nederland. Volledige ontzorging op het SEO kanaal of samen de rankings naar een hoger niveau brengen.

Onze missie

Onze kennis over SEO delen met gelijkgestemde en doorvoeren op websites van ondernemers die willen groeien. Al onze technieken hebben een bewezen track-record omdat we alles eerst testen op onze eigen platformen. Deze kennis willen we ook graag inzetten voor jouw business.

Wat we doen

De beste zijn in Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Voor alles met betrekking tot white label SEO, kun je bij ons terecht. Volledige SEO trajecten, waarbij we de hele website optimaliseren, tot aan een ‘losse dienstverlening’ waarbij elk onderdeel binnen SEO ‘los te bestellen is’.

01.

0-meting

Vragen die we beantwoorden zijn; hoe staat de website er nu voor? Wat hebben we nodig in deze markt? En welke pijlers binnen SEO gaan voor de meeste impact zorgen.

02.

Strategie gesprek

Alle resultaten uit de 0-meting worden besproken. We duiken dieper in de huidige situatie, maar we vertellen je ook graag meer over de pijnpunten, quick-wins en strategie.

03.

Samenwerken

Nu de pijnpunten en quick-wins op tafel liggen is het kwestie van de juiste optimalisaties uitvoeren. Dat kan middels een maandelijks abonnement of eenmalige investeringen.

Waarom voor ons kiezen?

Ben je nog niet overtuigd van onze kennis? Laten we het nog eens proberen!

Naast ons white label klantenportfolio zijn we ook eigenaar van Digital Desert B.V. en Digital Leads B.V. Voor beide bedrijven staat de SEO dienstverlening centraal. Er zijn voldoende case studies aanwezig die onze expertise aantonen. Ben je nog steeds niet overtuigd? We bieden een gratis en vrijblijvende proefperiode aan!

SEO leer je (nog) niet op school. Veel SEO informatie wordt online verzameld door artikelen te lezen van bedrijven/personen die hierover schrijven. Wij gaan echter nog een stapje verder en testen alle SEO technieken op onze eigen websites. Een leuk feitje is dat 50% van wat er op het internet staat over SEO, niet werkt. Wij weten wat er wel en niet werkt! 

Meer organische bezoekers en #1 posities in Google zijn leuk, maar niet het ultieme doel. Onze focus zal altijd omzetgroei zijn voor de eindklant. Wij begrijpen ook dat een investering zicht terug moet verdienen.

Ervaring is in een vak als SEO enorm belangrijk. Uiteindelijk probeer je met SEO zo goed mogelijk het algoritme van Google te begrijpen. Echter kennen wij ook de slagen van de zweep als het aankomt op Google updates. Omdat we al zoveel veranderingen in de SEO markt hebben gezien, kunnen we hier ook veel makkelijker op anticiperen.

Er staat een compleet team van SEO specialisten klaar dat graag met je schakelt. Schakel je liever met een projectmanager, dat kan ook!

Wat leuke cijfers

Een data-driven aanpak betekent natuurlijk ook dat je veel cijfertjes kan delen. 

1 +
Tevreden Klanten
0 +
Websites in beheer
1 K+
Extra bezoekers gerealiseerd
1 K+
Links aange- maakt

Ontmoet het team

Het team bestaat uit gekwalificeerde SEO specialisten. Voor jouw campagne stellen we het meest geschikte team samen, waarbij we kijken naar specialisaties, ervaring  en natuurlijk enthousiasme.

Niels Emmen

SEO Specialist
niels@digitaloutsourcing.nl

Sophie Heldoorn

SEO Specialist
sophie@digitaloutsourcing.nl

Temesgen Mertens

Projectmanager
temesgen@digitaloutsourcing.nl

Ons team Serginho

Serginho Amatdanom

Linkbuilding Specialist

Luuk ons team

Luuk van de Rijt

SEO Specialist